Ta strona wykorzystuje ciasteczka, aby przeglądanie jej przebiegało jeszcze sprawniej. Kontynuowanie przeglądania oznacza zgodę na stosowanie tego rodzaju plików na Twoim urządzeniu, jak zostało to opisane w naszej polityce dotyczącej ciasteczek.
Zarezerwuj teraz

Opinie

8,0 Ocena
Zestawienie ocen
Czystość
8,3
Komfort
7,7
Lokalizacja obiektu
7,4
Udogodnienia
7,7
Personel
8,4
Stosunek jakości do ceny
8,2
Opinie
    Maria
    pl
    8,3
    3 listopada 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    pl
    7,5
    27 października 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    pl
    7,1
    25 października 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    gb
    10
    7 października 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Mariusz
    pl
    7,5
    24 września 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    rafał
    pl
    8,8
    22 września 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Dariusz
    pl
    7,5
    19 września 2017
    Brak połączenia autobusowego z centrum po 21.
    Dobre śniadanie.
    Kamila
    pl
    5,4
    18 września 2017
    była to tylko jedna noc... i całe szczęście, są inne przyjemniejsze miejsca
    śniadanie bardzo przeciętne, pokój trochę już zmęczony, personel średnio zainteresowany podróżnymi
    w miarę czysto
    Agnieszka
    pl
    9,6
    18 września 2017
    Bezpłatny parking przy hotelu, smaczne śniadanie w cenie, bardzo dobry internet. Czysto. Położony przy pętli autobusowej, skąd można dostać się do centrum. Przyjazna i pomocna obsługa.
    pl
    7,9
    10 września 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Elżbieta
    pl
    7,5
    8 września 2017
    Dobry hotel na krótki pobyt
    -pokój mały, ale na jedną lub dwie tranzytowe noce wystarczający -hotel zlokalizowany jest daleko od centrum i dworca kolejowego, jest tylko jeden autobus miejski. Wracaliśmy z dworca około godz. 21 i nie przyjechał ostatni autobus miejski (nr 13) o godz. 21.04 Mieliśmy duży problem z dotarciem do hotelu.
    -miły i uczynny personel -czysty pokój -bezpłatny parking prywatny, ale jest jest stosunkowo niewiele miejsc więc trzeba być wcześniej (nie ma rezerwacji)
    de
    9,6
    6 września 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Pawel
    pl
    7,9
    6 września 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Slawomir
    pl
    10
    2 września 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Ewelina
    pl
    9,6
    31 sierpnia 2017
    Daleko do centrum.
    Świetne śniadanie, przemiła obsługa, czysto, fajna restauracja w pobliżu.
    Sylwester
    pl
    6,7
    29 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    joanna
    pl
    7,9
    27 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Piotr
    pl
    6,2
    20 sierpnia 2017
    Problemy z polaczeniem wifi, skrzypiace i niewygodne łóżko, brudne sciany w pokoju, recepcjonista nie mówił w jezyku angielskim
    Blisko do przystanku autobusowego, spokojna i cicha okolica, dobre sniadanie
    DOMINIKA
    pl
    7,9
    7 sierpnia 2017
    Obok hotelu autobus linii U 13 dowozi w 10-15 minut do centrum. W recepcji do pobrania jest aktualny rozkład jazdy + Mapka miasta. Wifi -ok. Parking darmowy.
    Kamil
    pl
    10
    6 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
Ładowanie opinii